MUĞLA / MARMARİS - Orhaniye İnci Narin Yerlici Ortaokulu

Ock

Muğla Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından her yıl düzenlenen Eğitimde İyi Örnekler Yarışması'nda Kurumsal Kapasitenin Geliştirilmesi alanında üçüncü olduk. Destekçilerin katıkılarıyla yeniden yapılan Bilişim Teknolojileri Sınıfı ile katıldığımız yarışmanın ödül törenine okul müdürümüz Fatma Tuba UYSAL BAŞAR, okul müdür yardımcımız Ömer ERDEM ve öğretmenlerimiz Feyzi HOŞGÖREN, Cihan ŞEN ve Ercan MERMİ katıldı.

İlk öğretim haftasını neşeyle kutladık

May

Öğrencilerimizin hazırladığı şarkı ve şiirlerle gençlik bayramımızı kutladık

May